Снимка: pixabayВ  резултат на нападението един сирийски войник е убит, а още

...
Снимка: pixabayВ  резултат на нападението един сирийски войник е убит, а още
Коментари Харесай

Пореден обстрел в Сирия

Снимка: pixabay

В  резултат на нападението един сирийски боец е погубен, а още трима са ранени.

Терористите са изстреляли противотанкова управляема ракета по камион на сирийска войска в северната част на провинция Алепо. Това заяви РИА " Новости ".

Агенцията се базира на контраадмирал Вадим Кулит, заместник-ръководител на Руския център за помиряване на воюващи страни в Сирия.

" В северната част на провинция Алепо бойци от противозаконни въоръжени групи, настоящи на територията, следена от турските въоръжени сили, изстреляха противотанкова управляема ракета от региона на селището Касар по автомобила ЗиЛ-131 на сирийската войска, движещ се по автомагистралата покрай град Тел Рифат, ситуиран северно от град Алепо ", - сподели Кулит, добавя news.bg.

През последния ден в зоната за деескалация на Идлиб са регистрирани 29 набези от позициите на терористичната група " Джебхат ал Нусра ".

По-рано двама бойци от турската войска бяха убити при обстрела на бронирана машина в региона на интервенция " Евратов щит " ​​в Северна Сирия.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР